Tuesday, August 12, 2014

Back to school with Zara

September is coming and that means school will be starting for loads of people. Zara kept that in mind while making this lookbook for the TRF collection. This collection is still quite bright for fall. I like the fact that the colors are not merely black, white and grey. The women collection for Zara was quite dark.


T
 
 

 Do you get the need to run to the store when you see this collection?

6 comments:

 1. Er zitten wel een paar leuke dingen bij maar het is niet volledig mijn stijl :D
  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is ook niet echt mijn stijl, maar ik vind dit lookbook wel leuker dan die van de vrouwen.

   Delete
 2. Hmm dit valt voor mij een beetje tegen, niet echt mijn stijl. Gelukkig heeft Zara wel nog een heleboel andere leuke stuks, want het blijft 1 van mijn favoriete winkels!

  X Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik kom er eigenlijk vrij weinig, omdat ik het meestal toch wat meer aan de dure kant vind en soms ook wat stijf. De kledingstukken zien er wel vaak mooi uit en de kwaliteit is ook wel beter dan de kwaliteit van de H & M volgens mij

   Delete
 3. Ene kant vind ik het leuk en andere kant ook weer niet. Ben er nog niet overzit :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete

LinkWithin